Pozor, od 6. 6. 2025 bude můj web přístupný již jen v rámci skutečného Internetu – v historickém vypínám.

Můj malý svět

Obrať obličej k slunci
a stíny budou padat za tebe
  • Eko náhrady
  • Stop Heuréce
  • Zkušenosti s firmami
  • Motivace musí být, aneb jak jsem se přidal k Rybičkám

    Poslední dobou na sobě nemohu nepozorovat, jak se pomalu, ale jistě efektivita mé práce snižuje a snižuje… Jak se znám, tak bych se z toho zase dostal, ale dalo by mi to asi víc času, než když zkusím „léčbu šokem“.

    Objevil jsem tzv. Rybí challenge, což je před pár týdny vyhlášená soutěž pro lidi s podobným problémem (nízký efekt pracovního nasazení za dlouhý čas). Je založena především na silné motivaci a jakémsi souboji mezi účastníky. Cílem totiž je vybudovat byznys od nuly do sto tisíc korun měsíčně čistého příjmu, a to za pouhých 5 měsíců!

    Vzhledem k tomu, že u mých současných příjmů nejde moc o pravidelnosti mluvit, :-D tak jsem to vzal jako obrovskou výzvu. A není nutné, abych dosáhl příjmu sto tisíc, ač by to bylo úžasné, ale i stabilní příjem v řádech desítek tisíc korun by byl velmi dobrý výsledek. Cenou za toto vše je jeden celý měsíční příjem, který mi vybudovaný byznys bude sypat. Ačkoliv se to může zdát hodně, tak za to nakopnutí, abych začal dělat něco, co doopravdy bude vydělávat, to stojí. (Zatím si spíše hraji na svém písečku a dělám open-source. :-D)

    Ještě jsme zapomněl dodat, že danou cenu platí pouze ten účastník, který na Vánoce nebude mít měsíční příjem sto tisíc. Všichni ostatní (tedy ti, kteří takový zisk budou mít) si vybrané peníze mezi sebe spravedlivě rozdělí. Pokud se mi tedy zadaří, tak se mám na co těšit. :-)

    Na nic jsem nečekal a hned po přečtení jsem se zaregistroval na tolik odmítaném FaceBooku a následně i do Rybí challenge (mám pořád nějaké nutkání psát Fish challenge, ale to by bylo asi zase něco jiného :-D). Mám pár plánů, co bych chtěl v internetovém byznysu dělat, takže nyní je ta správná chvíle to všechno spustit do provozu. Těším se. Vážně. ;-)

    Zaškatulkováno v kategorii: Podnikání | 7. srpna 2009

    Komentáře

    #1: Fondil píše:
    9. srpna 2009 18.46

    Přeju ať se daří.
    Já co jsem se tam zaregistroval jsem neudělal skoro nic, jen jsem začal ještě víc pařit..musím to pak po prázdninách dohnat.


    #2: xHire píše:
    9. srpna 2009 18.53

    Vzhledem k tomu, že po prázdninách nastupuju na novou školu, tak já musím naopak teďka nahnat co nejvíc půjde, protože potom možná tolik času nebude, kolik bych si představoval…


    #3: Maigi píše:
    19. září 2009 23.41

    Tak jak jste na tom? sám přiznávám, že taky nic moc… chce to znova rozvířit vody a trochu pošťouchat ostatní :D


    Jak přidat komentář? E-mailem! :·) Na komentare -zavináč- mujmalysvet -tečka- cz – do předmětu „Komentář: Motivace musí být, aneb jak jsem se přidal k Rybičkám“. Připojit můžete i svou přezdívku a domovskou stránku.